Какво ви става хора?! Имаме убита журналистка, Вие си организирате бдения със свещи и маратони, нормални ли сте?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В България е извършено жестоко зверско убийство на журналистка, целият свят коментира това, но май на никой не му прави впечатление, че някакви хора за пореден път изместиха фокуса на гнева, като го обърнаха на бдение и маратон по стъпките на убитата?! Ехо, българите – нормални ли сте?

Какво ви става, вместо да грабнем сопите в ръце сме седнали да си правим седянки със свещи и да тичаме за здраве по стъпките на зверски убитата? Пак да попитаме нормални ли сте?

Помните ли, когато в Словакия убиха една журналистка и мъжът и какво се случи цялата страна скочи и каза Баста на властта, но в България едни бойци на хранилка при Бойко Борисов от години побързаха да организират бдение със свещи да не би да скочи народа срещу властта. Ехо, ненормалните така наречени организатори на бдения със свещи, да вземете накрая да организирате и по едно хорце, че както сте почнали с простотии, после да не се чудите защо на българина не му се искало да излезе на улицата и да помете всички.

Вместо тази вечер да има гняв, ще гледаме за пореден път мълчанието на агнетата, защото това е целта в България срещу управлението на Бойко Борисов гняв не трябва да има, трябва да е пълна тишина. Така че скъпи сънародници вместо да излезем със сопите, ще клечим със свещи в ръце и ще се надяваме, че системата вече няма да ни убива, но това естествено без да се разруши системата няма как да се случи, но естествено няма кой да го разбере.

Бог да прости Виктория Маринова! Запалете по една свещичка в нейна памет тази вечер в домовете си, но не се излагайте да правите някакви бдения на обществени места, защото това нито ще трогне управляващата банда, нито пък някой от така наречените политици ще ви обърне внимание. Но докато такива бойци със свещички в ръце се правят на борци против статукството все така ще е в България.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар