Канело обеща да даде реванш на Головкин, “ако феновете го искат” – Бойни спортове

Спорт

Най-дългоочакваният боксов дуел между Генади Головкин и Канело Алварес за световните титли в средна категория завърши изключително противоречиво с решението на съдиите да присъдят равенство. И докато феновете се справяха с разочарованието си от неочакваният развой, двамата бойци на ринга веднага бяха питани за евентуален реванш помежду им. Втори епизод на епичния дуел би бил възможен само ако Канело реши така, защото само той има такава клауза в договора си за двубоя.

СТАТИСТИКАТА ДАВА ПРЕДИМСТВО НА ГОЛОВКИН ПРЕД КАНЕЛО

“Разбира се, че искам реванш. Естествено. Ако феновете го искат, реванш ще има”, обеща Канело на ринга веднага след края на двубоя. Той бе освиркан от сериозна част от публиката след последния гонг, което бе изненадващо на фона на преобладаващите мексикански фенове. Алварес обаче се оправда, че не е излязъл срещу Головкин, за да “бяга” от него и е чувствал, че е направил достатъчно, за да спечели. “Головкин нито ме изненада, нито пък ме нарани с ударите си. Изобщо не усетих силата му”, обясни мексиканската суперзвезда в бойните спортове.

“Исках да дам на феновете голямо драма шоу, но не успях днес. Естествено, че искам реванш, искам битка, искам истинска битка. Аз се бия в мексикански стил и исках чиста битка и нищо повече, не да се прегръщаме на ринга. Той прекалено много се движеше. Искам оспорван дуел, мексикански дуел. Все още съм непобеден, все още имам поясите, искам реванш”, категоричен бе Головкин.

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар