Кардиф под обсада от палатки заради Джошуа – Пулев – Бойни спортове

Спорт

Истерията около мача на световния шампион в супертежка категория  Антъни Джошуа със задължителния претендент на IBF Кубрат Пулев в Уелс добива сериозни размери. “Меридиан Мач” научи от свои източници на Острова, че всички хостели в Кардиф и околията в радиус от 25 мили за датата на битката са ангажирани от месец. Мачът за поясите на WBA, IBF и IBO е на 28 октомври на стадион “Принсипалити”.

Заради големия интерес от управата на града са взели решение да пуснат тревните площи в покрайнините за къмпингуване. Цените на нощ обаче се равняват на легло в 4-звезден хотел у нас. Така, ако искате да ангажирате място за палатка за една нощ, ще трябва да извадите 40 паунда. За целия уикенд има намаление и струва 60 паунда.

В Лондон пък вече наши сънародници правят организация за Кардиф. Във Фейсбук групата “Българи в Лондон” е отворена дискусия за поделяне на разходите за път. Има дори оферти за наемане на автобус за последния уикенд на октомври с опция за нощувка в него на платен паркинг.

Билети за битката пък почти не останаха. Все още могат да се намерят единични бройки от 45 паунда, които са за най-горните редове на “Принсипалити”.

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар