Кобрата бесен! Българите останаха без билети в Кардиф, той без подкрепа – Спорт

Главните новини

Кубрат Пулев разбра за проблемите със закупуването на билети от България за мача му с Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф. Както стана ясно, единственият сайт, който продава пропуските за „Принсипалити Стейдиъм“ – Stubhub.co.uk, е блокиран за IP адреси от България. Платформата работи от всяка друга страна в Европа, но у нас никой няма достъп до нея и затова Кобрата ще може да разчита само на запалянковци, които живеят на Острова или в други държави в чужбина, предаде Sporta.bg.

Българският боксьор избухна срещу постъпката на британците, опитващи се да му направят мръсно, лишавайки го от фенове за сблъсъка. Той каза, че ще направи всичко възможно българите, които искат да си закупят билет, да го направят безпрепятствено. 

„Обръщам се към всички хора, които искат да ме подкрепят в мача срещу Антъни Джошуа. Днес научих за този проблем и съм много озадачен! Не искам да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и искат да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани нарочно! Ще направя всичко възможно тази долна постъпка да бъде коригирана веднага! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф“, призова Кубрат Пулев.

Над 70 000 пропуска бяха изкупени за часове от полуделите боксови привърженици, очакващи с нетърпение битката за поясите на IBF, WBO и IBO.

На „Принсипалити“ остават свободни още около 4 хиляди места. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар