Корнелия Нинова: Кметовете на БСП работят за жителите, а на ГЕРБ – за роднините и фирмите си

БСП, България, Корнелия Нинова
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кметовете на БСП работят за жителите, а тези на ГЕРБ – за роднините и фирмите си, е заявила лидерът на БСП Корнелия Нинова на среща със симпатизанти в с. Стефан Караджа. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

На посещението в селото е присъствала и Людмила Петкова, кандидат за кмет на Вълчи дол. Корнелия Нинова е подчертала, че кметовете на БСП няма да обещават чудеса и е дала примери. По думите на Нинова, цитирани в съобщението, от 2009 година досега управлението на ГЕРБ е закрило 17 болници, а община Гоце Делчев с кмет на БСП, е осигурила 5 милиона, за да си спаси общинската болница от закриване.

Община Трън, управлявана от ГЕРБ, влезе във водна асоциация по заповед „отгоре“ и цената на водата там скочи с 20 ст. Община Кресна, чийто кмет е от БСП, не го направи и цената за населението не се увеличи. Наш кмет на малка община – Тунджа, премахна таксите за ясли и детски градини и там семействата не плащат нищо. Само на около 70 км оттам, в община Ямбол – голяма община с финансови възможности, управлявана от ГЕРБ, таксите са 38 лв“

Според нея разлика има – кметовете на БСП работят с каквото могат да помогнат за жителите на общините си.

„Кметовете на ГЕРБ помагат на роднините и фирмите си – вижте суджука, вижте Хасково. Вижте общинските им съветници в Ботевград – ще се избият помежду си за пари и далавери. Мислите ли, че ги е грижа за вас?“,е допълнила Корнелия Нинова, цитирана в съобщението на пресцентъра на БСП.

Източник: alarmanews

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар