Кубрат спрял Тервел да се бие в Кардиф – Бойни спортове

Спорт

Тервел Пулев също е щял да се бие на боксовата галавечер в Кардиф на 28 октомври, на която брат му Кубрат ще се опита да отнеме световната титла на Антъни Джошуа, но е бил спрян от Кобрата. Това сподели самият Тево пред БНТ.

“И при мен имаше вариант да участвам на същата галавечер в Кардиф. Кубрат обаче ме помоли да не го правя. Това е много важен мач за него и ми каза, че иска да съм плътно зад него. Иначе на мен ми предстои двубой, който ще бъде на 7 октомври в Германия. Както винаги, Кубрат е много уверен в себе си. Има коментари, че е аутсайдер. По-добре да бъде в тази позиция, заощто така или иначе ще даде всичко от себе си. Не мисля, че ще ни разочарова”, заяви бронзовият медалист от Лондон 2012.

Тервел Пулев - Якуб Войчик(Полша) 

Той сподели и своето виждане за проблема с продажбата на билети за мача на българи. “Кубрат има отпуснати 10 билета, които са за най-близките му хора, семейство и приятели. Информацията, която имам, е, че всичко останало може да се закупи от интернет сайта. Не знам дали вече е възможно, но просто това е единствената алтернатива, която е обявена”, каза той, цитиран от „Меридиан Мач“.

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар