Купи ли Бойко луксозна къща на любовницата си за 1.6 млн. евро!? Отговорите тук (видео)

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От едно триминутно видео (ще го видите във видео репортажа долу) тръгна мълвата за любовницата на Бойко Борисов и някои други нередности.

Видеото е именувано „Да спрем разграбването на България“.

 

Сашо Диков реши да направи извънредно предаване по темата, за да провери кое е истина и кое не в историята. Той успява да се свърже с Бойко Борисов и да му зададе въпроси за видеото, къщата, манекенката Борислава Йовечева, негови коментари за любовта в предишни интервюта, връзката му с фирмите и лицата споменати във видеото и най-вече, дали има дете от спомената госпожица.

Писмото до Борисов може да видите в самото видео. Прави впечатление, че на записите на двете каки Янева и Ченалова се споменава за любовницата на Борисов и къщата и в Барселона.

Става ясно, че доста неща във видеото са безспорни факти. Вижте как експертите тръгват по следите на парите, срещат се с истинския собственик на къщата. Стегнете коланите и се потопете в това разследване на ЕвроДикоф.

По едно време се стига до интервюто и със собственика на имуществото и ще ви кажа само, че то беше много разгорещено и според господин Чаушев минаващо границите на неписания морал.

Бойко Борисов се опитва да мине по тънката линия с фалшивите новини за гръцкия му остров, но тук както казахме, доста от фактите са неоспорими. Много е интересно. Изгледайте го:

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2 comments

Вашият коментар