Купи ли Бойко луксозна къща на любовницата си за 1.6 млн. евро!? Отговорите тук (видео)

Без категория

От едно триминутно видео (ще го видите във видео репортажа долу) тръгна мълвата за любовницата на Бойко Борисов и някои други нередности.

Видеото е именувано „Да спрем разграбването на България“.

 

Сашо Диков реши да направи извънредно предаване по темата, за да провери кое е истина и кое не в историята. Той успява да се свърже с Бойко Борисов и да му зададе въпроси за видеото, къщата, манекенката Борислава Йовечева, негови коментари за любовта в предишни интервюта, връзката му с фирмите и лицата споменати във видеото и най-вече, дали има дете от спомената госпожица.

Писмото до Борисов може да видите в самото видео. Прави впечатление, че на записите на двете каки Янева и Ченалова се споменава за любовницата на Борисов и къщата и в Барселона.

Става ясно, че доста неща във видеото са безспорни факти. Вижте как експертите тръгват по следите на парите, срещат се с истинския собственик на къщата. Стегнете коланите и се потопете в това разследване на ЕвроДикоф.

По едно време се стига до интервюто и със собственика на имуществото и ще ви кажа само, че то беше много разгорещено и според господин Чаушев минаващо границите на неписания морал.

Бойко Борисов се опитва да мине по тънката линия с фалшивите новини за гръцкия му остров, но тук както казахме, доста от фактите са неоспорими. Много е интересно. Изгледайте го:

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

2 comments

Вашият коментар