Късметът му обърна гръб! Клетият Къци Вапцаров затъна в блатото, любимият шоумен мизерства жестоко!

Без категория

Сериозни финансови проблеми има бившия шоумен Къци Вапцаров.

Комикът, който допреди година-две буквално извираше от тв екрана,

сега се оплаква, че не го канят в нито едно риалити, за да весели народа, твърди „Таблоид“, без да се позовава на конкретен източник.

А негови съседи шушукат, че е затънал в мизерия. Заради безработицата на шоумена, семейството се издържа единствено от съпругата му Меги, която е основала собствена детска градина.

Голямата конкуренция обаче е започнала да се отразява и на нейния бизнес, заради което семейството е позакъсало и то сериозно. По тази причина шоуменът, който доскоро хранеше семейството със скъпоструващи вегански и биопродукти, напоследък е напълнял и е заприличал на чичко.

Заради некачествената храна и самоизолацията у дома, той е неузнаваем. Познатите му коментират, че той сам е решил да се докара до там.

След „ВИП Брадър” 2015 Вапцаров реши да се отдаде на мистика и медитация, и спря да се вижда с колеги и приятели. Той се затвори с жена си и децата си вкъщи и започна живот според странните си религиозни вярвания. Това залитане към мистиката обаче е в миналото, а в момента Къци трескаво се опитва да изкара малко пари.

Единствено големият син на актьора—Асен, който вече е на 24, се опитва да помага у дома, като изкарва допълнително средства. Младежът обаче учи в Америка и разходите му там не са никак малки.

Къци и Меги от друга страна трябва да се грижат за издръжката на 16-годишния Александър и 10-годишния Йоан.

Всичките синове на комика са неговата голяма гордост и то с основание. От малки той ги държи на стриктен режим и ги учи на дисциплина. Младежите са научени да чистят къщата, да спортуват и да не капризничат.

Сладкото и газираното у дома са табу, а модните дрешки и аксесоари от мола—абсолютно забранени. Нищо чудно покрай това водещият скоро да притича при някой продуцент за участие в риалити, в опит отново да се изяви на малкия екран.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар