Левски София ще ползва 3 зали през новия сезон – Волейбол

Спорт

Представителните отбори на Левски София ще ползват три столични зали през новия сезон в държавните първенства.

Мъжкият отбор основно ще тренира и домакинства в „Универсиада“, където се проведоха и доста от срещите през миналия шампионат, включително и от евротурнирите (на първата снимка). Възпитаниците на Владимир Николов вече ползват едно от най-старите съоръжения в София и дори изиграха там първата си контрола срещу „Пирин“. В „Универсиада“ вече по традиция домакинства и баскетболният „Левски“, който е воден от Константин Папазов. През май там близо седмица тренира и мъжкият национален отбор (на втората снимка) преди да се премести във Варна.

Отборите ни за юноши-младша и юноши-старша възраст пък се готвят в зала „Академик“ (снимки 3 и 4). Съоръжението, което е в близост до „Универсиада“, бе реновирано изцяло и вече предлага много добри условия за спорт (комплексът разполага със стадион, басейн и фитнес). В него стартира подготовката на мъжкия отбор, който ще продължава да го ползва и за някои от сутрешните си занимания.
Най-малките състезатели на „Левски София“ остават в „Арена Исаев“, която се превърна в техен бастион през миналия сезон. Частната зала в столичния квартал „Младост 3“ също предлага много добри условия, особено за подрастващи, освен това разполага и с трибуна за зрители.
На 30 септември момчетата ни ще бъдат домакини на детски турнир под егидата на Столична община.
Очакваме ви и в трите зали!

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар