Максим Жигалов остава без клуб? – Волейбол

Спорт

Основният диагонал на националния отбор на Русия в тазгодишното издание на Световната лига Максим Жигалов сензационно може да остане без отбор през новия сезон.

Жигалов, който през миналия сезон игра за гранда Белогорие, е решил да напусне тима от Белгород, но за два месеца все още не си е намерил нов клуб, информира спортния дерикатр на 4-ите в Суперлигата на Русия Тарас Хтей.


През юни Белогорие подписа договор с диагонала Константин Бакун, който премина от Динамо (Москва). През миналия сезон  Белогорие разчиташе на двама диагонали Максим Жигалов и Роман Данилов. По-рано главният треньор и дериктор на отбора от Белгород Генадий Шипулин заяви, че Жигалов иска да си тръгне от Белогорие.
Русия - България 2:3 
“За този сезон сме планира двама играчи на поста диагонал на разпределителя – Бакун и Данилов. Сега Жигалов се явява играч на Белогорие, той има договор за още две години. За 2 месеца Жигалов не си намери нов клуб. Представител на Жигалов заяви, че Максим ще напарви всичко възможно, за да продлъжи в друг тим. Ако един играч иска да играе в друг отбор, то ние не може да го заставим насила да се състезава за Белогорие. Насила хубост не става”, заяви Тарас Хтей пред “Р-Спорт”.

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара

Вашият коментар