Маса все още не е преподписал с Уилямс – Формула 1

Спорт

Уилямс все още не са обявили дали Фелипе Маса ще се състезава за тях през следващия сезон във Формула 1 или не. Бразилецът се втурна да спасява отбора, отлагайки оттеглянето си от спорта в началото на 2017 година, и се представя чудесно на пистата, записвайки доста точки за екипа.

И въпреки това не е сигурно, че ще продължи догодина. Клер Уилямс не спира да повтаря, че в момента отборът мисли единствено за сегашното си представяне, но ако отборът най-после се раздели с Маса, идва въпросът кой ще го замести.

Според някои отговорът е Роберт Кубица. Колкото до Маса, той е казвал, че с удоволствие би поостанал във Формула 1 още малко, но също така би се пробвал във Формула Е. Клер Уилямс заяви в интервю наскоро: „Фелипе върши фантастична работа, което е бонус за нас тази година. Той така любезно се върна и наистина се представя прекрасно. През последните няколко състезания не му бе никак лесно заради проблемите със здравето, но това премина и сега гледаме напред към оставащата част от календара. Просто трябва да изчакаме малко и да видим“.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар