Маса: Уилямс или нищо догодина – Формула 1

Спорт

Фелипе Маса заяви, че Уилямс са единственият му вариант за оставане във Формула 1 догодина. Те накараха бразилеца да се върне в спорта след оттеглянето си и те са единствените, които могат да го убедят да остане още един сезон.

Преди началото на 2017 Фелипе подписа едногодишен договор с тима от Гроув и все още и двете страни не са решили дали ще бъде продължен или не. В интервю Маса заяви, че иска отборът да покаже, че наистина го иска и не гледа на него като резервен вариант в случай, че не намерят по-добър.

„Мисля, че положението е Уилямс или нищо. Освен ако пак не се появи някой като Розберг, който решава да се оттегли в последния момент. Но не мисля, че това ще се случи“, заяви Маса.

На въпроса дали е търсил място другаде както във шампионата, така и извън него, бразилецът обясни: „Огледах се, но повечето отбори като че ли имаха друга посока по отношение на пилотите“.

Колкото до възможността за Формула Е, Маса заяви: „Все още мисля по въпроса. Продължавам да говоря с отбора, защото искам да разбера дали ме искат или не“.

Говори се, че ако Уилямс не запазят Маса, мястото му може да заеме Роберт Кубица. Друг възможен кандидат е резервният им пилот Пол ди Реста, който замести Фелипе успешно в последния момент в Унгария.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар