МВР и Прокуратурата побързаха да кажат ето ви тук един убиец, той ще направи пълни самопризнания, а пък вие ако искате си вярвайте

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тринадесет години и четири месеца затвор може да получи най – много Селяйдин, ако се признае за виновен за зверското убийство и изнасилването на журналистката Виктория Маринова в Русе.

Дори съда да му присъди максималното наказание, това означава, че той ще лежи реално не повече от 7 години, ако се упражнява накакъв труд в затвора.

Сега трябва да отбележим, че този 21 годишен младеж, който беше обявен от главният прокурор Цацаров, от министър председателя Борисов и министъра на МВР Младенов за извършителя ще излезе от затвора на 28 години!!!

Може да излезе и истината един ден, кой е реалният извършител на това зверско престъпление в Русе в който беше отнет живота на една майка на едно невинно дете, но това няма как да е убиеца. Според запознати по този 50 килограмов младеж не е имало никакви рани в деня преди да замине за Германия. Как така жена, която я изнасилват си седи спокойно без да се съпротивлява.

Има и нещо друго, което трябва да стане ясно, кой и за колко сключи сделката с рома Селайдин да поеме вината върху себе си. Имаме ли влиятелен човек с възможности извършил престъплението, който ще остане неразкрит.

Имаме ли МВР и Прокуратура, които побързаха да кажат ето ви тук един убиец, той ще направи пълни самопризнания, а пък вие ако искате си вярвайте, нас ни интересува в Европа повече да не пишат негативно за България.

Имаме ли министър председател, който днес се закани за пореден път на всички журналисти, които не искат да му играят по свирката и се съмняват за всичко за което той ни обяснява всеки ден от телевизора, че е правилно, че ще им направи живота черен?

Имаме ли днес бесен Бойко Борисов, който притеснен, че покрай убийството на Виктория Маринова се осветли схемата „Джи Пи Груп“ от която той лично взема проценти и това не е тайна за нито един бизнесмен в София?

И не на последно място, колко човека от ромската махала в Русе ще бъдат арестувани още днес, понеже от вчера разбрахме, че всички в махалата са знаели, че Селяйдин е извършителя, но пък МВР търсиха кой е цели пет дена.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар