МВР съши версия представена от Борисов, Цацаров и Маринов, която скандализира обществото

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Точно преди десет минути завърши брифинга на Борисов, Цацаров и министъра на МВР Маринов в министерски съвет, която взриви обществото.

Първото нещо, което направи впечатление беше присъствието на главният прокурор в министерски съвет, нещо което в една нормална държава е недопустимо, защото главният прокурор не е член на министерски съвет, ако все още някой си спомня какво означава разделение на властите.

Но това беше само началото, защото според обясненията на МВР министъра имаме криминално проявен на 10 години с регистрация в системата?!

Интересно, но явно Северин ще се окаже първият и единствен малолетен престъпник в България регистриран в системата и си седи там единадесет години, за да дойде деня в който ще им потрябва, за да го обвинят в убийство?!

МВР, Борисов и Цацаров, ако криминалната регистрация на лицето и е за кражба на желязо или незаконна сеч на дърва, честно да ви кажем, признаваме ви за екстрасенси, как така само това тогава на десет години хлапе сте го регистрирали в системата за едно единствено престъпление.

Сега да се върнем и към останалите обяснения за ДНК, вещи на жертвата и мотива на убийството, които пак бяха като в приказка от 1001 нощ, защото според тях МВР, Борисов и Цацаров доказателствата били неопровержими, а мотив за престъплението така и не разбрахме алкохола ли е или желанието за секс.

Няма значение, че рома си е имал и жена в къщи и надали му е липсвал точно секса?! После за ДНК то, Бойко ти нормален ли си, кой точно убиец си оставя дрехите с ДНК то на жертвата в къщи или пък вещите и за да ги намерите и след като още в неделя цялата махала в Русе е знаела, че това е убиеца, тях всичките кога ще ги арестуват от МВР, защото са съучастници в престъпление?! Не че нещо ама пет дена цялата махала знаела, само МВР се чудиха до вчера, кой е убиеца и дори задържаха още един румънски циганин с молдовски паспорт, който пък бил скитник в района на убийството.

Чухме Борисов как гневен обясни и за свободата на словото и за това, че всички медии по света пишели за България и че това, което пишело очерняло страната ни, явно това го е жегнало Бойко Борисов, че неговите аверчета в Брюксел разбраха, че схемата „Джи Пи Груп“ краде еврофондовете и сега му пращат ОЛАФ да ги разследва и Бойко Борисов няма да може да скрие приятелите си Георги Първанов и Валентин Златев, но това е друга тема.

И за да завършим още веднъж искаме да попитаме Цацаров, Борисов и Маринов, вие сигурни ли сте, че това е убиеца на Виктория Маринова, защото само и единствено съда могат да дават такива определения?!

Но както знаем и това на вас, няма как да ви прави впечатление, защото в България отдавна разделението на властите е химера.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар