Менда НАГЛО: Какво лошо има Борисов да се среща с Доган в Сараите? Политиците просто решават съдбата на България!

България

Съвсем нормално е премиерът Борисов да се срещне в Брюксел с Николай Бареков.

Бареков е български евродепутат, а Борисов е премиер и обединител на нацията! Няма нищо по-естествено те да се видят в Брюксел и да си поговорят, заяви шефката на икономическата комисия в парламента Менда Стоянова.

Тя не намери нищо странно и чак толкова възмутително за обществото, че Сидеров се е срещнал, или може да се срещне с Ахмед Доган в Сараите.

Това са хора политици. За тях е нормално да се срещат и да обсъждат бъдещето на България. Във всяка публична изява у нас непременно се търсят задкулисни искри, подмолни помисли, интриги. И се тълкуват кой както си поиска и както му е изгодно. Това продължава от години. Ние сме над тези неща. Ще продължим да изпълняваме управленската си програма и отказваме да коментираме действията или думите на коалиционните партньори.
Засега Сидеров си остава шеф на парламентарната група на Обединените патриоти и ние се отнасяме с него като с такъв. И не го следим с кого се срещал, нито какво са си говорили, допълни тя.
Явно, улисани в изпълнение на прословутата програма, от ГЕРБ са пропуснали факта, че Николай Бареков направи съюз с Волен Сидеров и ”Атака” за евроизборите.
Още по-странно. Явно и Борисов не знае, че Бареков има свой сайт, в който доскоро се громеше ГЕРБ във всяка втора статия и самия той във всяка трета. Че сайтът стреляше срещу патриотите с денонощна канонада и най-милата дума беше „тулуп“ или „отцепродажник“.

От тези странни совалки и неочаквано стоплили се до червено отношения прозира ясното намерение Сидеров да изрита съидейниците си и да се яви на евроизборите заедно с Бареков с благословията на Борисов. Совалките до Сараите пък подготвят една невъзможна коалиция, но пък добра договорка колко места да си разделят ДПС и новата политическа формация, а защо не и ДПС да излезе от рамките на национализма и да покаже, че е партия, която милее единствено за България.

Видно това е уговорено вече, щом и Борисов се срещна с Бареков. А Доган пък неочаквано посети американското посолство по неясни за обществото въпроси.

Целта е ако ГЕРБ ще има опозиция в ЕП, тя да е контролирана и послушна. А общата цел е пък БСП да вкара възможно най-нисък брой хора.

Менда може да си приказва каквото иска, но не е зле да отдели малко пари за асфалт към Сараите.
Явно това ще е най-посещаването място от политически лимузини през следващите месеци.
Автор Станислава Славова, istinata.net

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар