Мирослав Иванов: Бойко Борисов е патологичен лъжец

България, Икономика, Мнения, Общество, Политика

Изслушах цялото интервю на премиера Бойко Борисов понеже сутринта нямах тая възможност.

Моят първи морфичен резонанс по него:

1. Много е жалко, но и категорично – опасно е, когато премиерът на една държава говори с опорни точки.

Хвърля в публичното пространство клевети към други хора – политици, журналисти, съдии.

 

2. Борисов е патологичен лъжец. Може би има нужда от специализирана лекарска помощ дори. Струва ми се, че е време съвсем сериозно да поставим въпроса дали този човек е способен от медицинска гледна точка да изпълнява публичен пост. Може би трябва да бъда освидетелстван и да бъде пенсиониран по болест.

3. Борисов е не само зависим, той е в таква степен неспособен да вземе собствено решени и да води собствена политика, че е опасен за България.

4. Натрапването на опорната точка, че БСП и ДПС ще управляват пак заедно е отчайващ опит зависмите от ГЕРБ избиратели (хора на позиция в държавна, или общинска служба, служители в компаниите, печелище обществено поръчки) да бъдат изплашени и да отидат да гласуват за неизбираемия кандидат на ГЕРБ.

5. Натрапването на опорната точка, че БСП и ДПС ще управляват пак заедно и натякването, че Борисов не можел да управлява с ДПС цели маскиране точно на това – Борисов и В МОМЕНТА управлява ЗАЕДНО с ДПС. Повтарянето на противно цели отново активиране на зависмия герберски вот.

6. Борисов лъже за БТК. Борисов е поел ангажимент към Милен Велчев и Спас Русев, договорил се е с Пеевски за протичането на сделката точно по този начин – без намеса на държавата. Абдикирането на държавата е единтсвения начин с БТК да се случи това, което стана – премина в ръцете на банката на КГБ. Срещу това Борисов е получил обещанието за среща с Путин, на която да се опитва да предоговаря Южен поток и Белене. Такава среща вече имаше. Резултатът от нея не е положетелен за Борисов.

7. Борисов лъже за „Булгартабак“. Компанията не беше продадена от Трайчо Трайков и Сити банк. Продавач на „Булгартабак“ е Агенцията за приватизация – под контрола на Министерския съвет и директно на министър-председателя. Продавач на „Булгартабак“ е Бойко Борисов. Той го продаде на Делян Пеевски и на себе си, с финансовото участие на Цветан Василев и Винпром Пещера.

8. Борисов е много изплашен. Няма вече външна подкрепа. Опитва да балансира вътрешния натиск в ГЕРБ. Борисов е наясно, че в моемнта, в който не е на валст отива в затвора. И помнете, че няма да се спре пред нищо, пред нищо – за да го постигне. Съпротивата на Орешарски ще е като детска игра в сравнение с това, което е готов да направи Борисов.

9. Борисов ще окървави България, така както я ограби. Но това е хубава новина. След това окървавяване шибаната ченгесарска мафиотска ДС измет, чиято подлога е Борисов, ще бъде завинаги изрязана като тумор от България.

Източник: Мирослав Иванов, Facebook

*Мирослав Иванов е Журналист в Студия Трансмедия

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

2 comments

  • Така е. Но това не е достатъчно за да лъже така на едро. Трябва да има и достатъчен брой патологични наивници, дето все още да му се връзват.

  • Винаги съм се чудела как пък всички в парламента са на едно и също мнение ? Как можаха всички до един да си приличат като две копки вода по начина на ръководството? Всички до един страдат от чувството за величие! Дали пък не трябва всички да минат на медицински прегледи но от външни специалисти за по-сигурно!

Вашият коментар