Мишо Шамара: Казах ли ви, че ще намерят някой ром да го изкарат убиец на Виктория? (Видео)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жестокото убийството на журналистката от Русе Виктория Маринова предизвика множество реакции по целия свят.

След разкриването на предполагаемия убиец Северин Красимиров обществото е раздвоено. По-голямата част от хората обаче не вярват, че това е реалният извършител.

Други се гневят, че тази трагедия се използва за политически и други дивиденти. След всичко това може да кажем, че доверието към държавата е ударило дъното и продължава да дълбае надолу.

Аконикой от властимащите не си направи правилните изводи, наистина не ни чака нищо добро. 30 години деградация, корупция, безнаказаност и политическо лицемерие ни доведе до това положение.

Мишо Шамара също е споделил своето мнение в социалната мрежа по повод убийството на Виктория Маринова.

„Преди колко дена ви казах, че ще намерят някой ромин да го изкарат убиец на Виктория? Сега може да ми викате Нострадамус или дядо Ванго.“, споделя рапърът от Варна, който е видно, че също не вярва това престъпление да е станало случайно.

За нас няма съмнение, че подобно престъпление не може да бъде планирано и най-вероятно Северин е реалният извършител на жестокото деяние. Сега е редно да поздравим всички служители на МВР за разкриването на товапрестъпление.

Но всъщност истинският проблеме, че никой не им вярва. А това много ни напомня за приказката за лъжливото овчарче.

Не трябва да се сърдим на обществото, че не вярва на истината в този случай,защото хората са лъгани вече милиони пъти./dunavmost

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар