Мъже изпотрошиха секс кукла още на представянето й (ВИДЕО) – Любопитно

Главните новини

Секс кукла беше толкова тежко увредена от нетърпеливи мъже, че се счупи, преди някой да успее да я използва съобщи „Мирър“. Собственикът й и неин създател се оплаква, че роботът, който струва 3000 паунда, е останал „силно оплескан“, след като бил представен пред посетителите на техническо изложение. Разработилият я Серги Сантос от Барселона казва, че на фестивала Arts Electronica в Линц са се отнасяли към „интелигентната“ кукла за секс „като варвари“ и добави, че два от нейните пръсти са били разбити в мелето от мераклии, предаде БГНЕС.

„Хората се трупаха да опипват гърдите на „Саманта“, краката и ръцете“, каза Сантос. „Два пръста бяха счупени, тя беше силно замърсена“, добавя още той. Собственикът отбелязва също, че роботът трябва да бъде изпратен обратно с колет до Барселона за ремонт и почистване, след като останал толкова мръсен и счупен от безкрайното мъжко внимание.

Но допълва, че „Саманта“ може да издържи много и че ще оцелее“.

„Саманта“ е кукла, която реагира интелигентно на докосване, разговор и „пъшкане“. Налице е нарастващо търсене на такива продукти. Мнозина смятат, че куклите ще се окажат инструмент за добро. Други ги определят като признак за край на човечеството.

Дейвид Леви, автор на „Любов и секс с роботи“, пише: „Секс роботите от тази настъпваща вълна ще имат човешки вид и размер, ще имат гениталии като човешките и ще позволяват полов акт според сексуалната ориентация и вкуса на собственика им.“

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар