Мъртвопиян експолицай причини две катастрофи за две минути – България

Главните новини

Чудо невиждано е предизвикал шофьорът със сивия Мерцедес от кръстовището при главната улица „Захари Стоянов“ в кв. Меден рудник, при бившата дискотека „Флирт“, съобщава „Флагман“. Това е втората част от екшън филма, който можеше да приключи и без да бъде разкрит главният герой, ако в издирването му не се бяха включили възмутени свидетели.

В кадъра, освен сивия Мерцедес, се вижда и ударена на пешеходната пътека жълта кола, но преди да помете нея, пияният шофьор е ударил друг автомобил на същото това кръстовище. Инцидентът стана на пешеходна пътека, при червен светофар, където за щастие не са преминавали пешеходци.

Само 2 минути преди това, същият водач е предизвикал друга катастрофа, от която е побягнал, но е бил проследен. Той се прибирал от центъра на града и първо се е забил челно в Пежо, което е влизало от кв. „Меден рудник“ в посока Бургас. Мерцедесът се врязва в него при друга пешеходна пътека – тази при хипермаркер „Кауфланд“.

„В пежото имаше момче и момиче, вместо да слезе от колата си и да им окаже помощ, човекът с мръсна газ отпраши към изхода на квартала в посока Средец“, разказват свидетели. Виновникът е спипан от хора, които са го проследили веднага след инцидента при пешеходната пътека на „Кауфланд“.

Те са убедени, че е бил мъртво пиян, защото са го изкарали от колата му гол до кръста, по анцуг. Качен е в линейка на Бърза помощ и към момента пациентът от Мерцедеса се държи крайно неадекватно в Шокова зала на УМБАЛ-Бургас, крещейки на лекарите, че трябва да си ходи. Името му е Нико Зеленков и е на 47 години. Живее в хубав имот в кв. Меден рудник.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар