НАГЛОСТ! Симеонов отмени извинението, което Бойко поднесе вместо него: Заставам зад всяка своя дума… (Майките са кресливи жени, децата им „уж“ са болни)

България

„Смисълът на изказването ми е, че с децата инвалиди се спекулира, дори и след като правителството прие законопроект и удовлетвори всички искания на майките.

Очевидно в случая става въпрос за политическа кампания“.

Това написа във Фейсбук вицепремиерът Валери Симеонов по повод скандала с неговите думи за майките на деца с увреждания, разпространени от „Господари на ефира“.

Ето какво пише още Валери Симеонов:
За всички превъзбудени, но непрочели изказването ми, медии, предоставям оригиналния текст:

„Този закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тези уж болни деца, без грам майчинско чувство, грижа за тях.“

Смисълът на изказването ми е, че с децата инвалиди се спекулира, дори и след като правителството прие законопроект и удовлетвори всички искания на майките. Очевидно в случая става въпрос за политическа кампания.

Маските паднаха, в общ хор реват БСП, АТАКА, някои лидери на протеста на майките и всякакви политически маргинали.

А на всички превъзбудени по темата, искам да кажа, че в семейството си имам човек с тежка инвалидност, за когото полагам грижи, но когото никога няма да изкарам на показ, за да постигна политическа цел (сваляне на правителството).

Знам, че истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума.

Източник: Гласове

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар