Нагъл, невъзпитан и арогантен Тръмп на срещата на НАТО в Брюксел! Факт (ВИДЕО)

Главните новини

Американският президент Доналд Тръмп показа нагло и невъзпитано отношение към свои колеги по време на срещата на върха на НАТО в Брюксел. Тръмп избута премиера на Черна Гора Душко Маркович, за да върви най-отпред сред лидерите на страните от Алианса, пишат западните медии.

Нахалното поведение на американския президент възмути дипломати, медии и общество и се превърна в тема номер едно в социалните мрежи. Медии определиха държанието му като невъзпитано и арогантно.

На видеото ясно се вижда, че Тръмп грубо избутва с ръка своя равнопоставен колега, за да заеме най-предното и видимо място сред лидерите на страните-членки на НАТО.

Визитата на Тръмп беше увенчана с още една неудобна за зрителите ситуация – по време на първата си среща с новия френски президент Еманюел Макрон двамата се ръкуваха необичайно дълго време. След неудобния момент Тръмп пуска ръката на Макрон.

„Двамата се ръкуваха доста продължително време. Всеки от тях стискаше ръката на другия с голяма сила, кокалчетата им побеляваха, а лицата им бяха сериозни”, отбелязват Си Ен Ен за срещата между тях.

Срещата на Доналд Тръмп с лидерите на Европейския съюз приключи без съгласие по много от темите. Най-голямо разминаване има по отношение на Русия.

 

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар