Наследникът на Huawei P10 може да се появи едва през април

Технологии

Huawei може да не представи новия си флагман на MWC 2018 в Барселона. Вместо в края на февруари, китайският производител ще покаже наследника на P10 през април, твърди нов слух. 

Според информацията Huawei P20, както се очаква да бъде наречен моделът, ще се появи на специално събитие в Европа през април.

Това е в контраст с миналогодишната премиера на P10, който дебютира на MWC 2017, но пък съвпада със стратегията на Huawei от 2016 г., когато P9 също беше показан на самостоятелно събитие в Лондон. 

Причината за отлагането на анонса изглежда са довършителни работи по устройството, като доизглаждане на хардуера му, а също и осигуряване на стабилни доставки от чипсета, който ще използва. 

За премиера през пролетта подсказа изтекла още през декември м.г. таблица с очакваните през 2018-а модели на Huawei. Там семейството P беше маркирано през второто тримесечие. 

Освен това знаем, че LG също ще задържи важния си модел за по-късно тази година и така излиза, че големите премиери на MWC 2018 ще дойдат основно от Samsung, Sony и Nokia. Разбира се, очакват ни още куп нови устройства и изненади, надявам се. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар