Не Бойко, ако има война с Русия, ние българите няма да се бием срещу нея, а срещу вас

Анализи, България, Русия

Когато през февруари 1943 г. германската армия претърпява съкрушително поражение при Сталинград, Хитлер за пореден път вика при себе си цар Борис III, за да настоява пред него България да прати войски, които да воюват срещу Червената армия. Царят му отговаря така – „Ако обявя война на Русия и изпратя българска войска на Източния фронт, то тя ще премине при руснаците заедно със духовата музика.“ Само няколко месеца по-късно царят умира, като според някои версии именно този негов отказ е една от причините за смъртта му.

74 години по-късно българският министър-председател Бойко Борисов няма колебания по въпроса. Днес пред БТВ той заяви следното – „Това е доктрината „НАТО“ – ако стане война, руските ракети са насочени и към България. Ние участваме с нашите доктрини в доктрината в НАТО. Ако стане война с Русия, ние ще се бием на страната на НАТО“. Това е второто поредно остро изявление на Борисов, след като само преди седмица ръководеният от него кабинет обяви в доклад пред парламента, че Русия е най-голямата заплаха за България.

Две неща стават ясни. Първо, че Бочката и представа си няма от българската история. Второ, че министър – председателят говори само от името на своето правителство, но не и от името на българския народ. Защото, с оглед на последните десетина години, през които България се управлява от него, очевидно страната няма по-голям враг от сегашното правителство. Най-сериозната оценка за управлението на сегашния колониален режим я дава Националния статистически институт. През 2009 г., когато ГЕРБ дойде на власт за първи път, България има 7,444 млн жители. Осем години по-късно те са едва 7,051 млн, като това са официалните данни. Според неофициалните източници всъщност реалното число е 6,836 млн жители. С други думи, за по-малко от 10 години трите поредни кабинета на ГЕРБ (с подкрепата на патриоти, реформатори и други боклуци) заличиха от лицето на България повече от 600 000 българи. С тези темпове само след още три мандата ГЕРБ и т. нар. патриоти ще доунищожат остатъците от българската държавност. Тогава кой е по-голям враг на България – Русия или българското правителство? Няма съмнение, че ако тази страна ни нападне, ние българите ще браним родината си. Само че, с оглед на горепосочените данни, България е нападната от друг, много по-страшен враг, и отдавна вече не е суверенна държава, а американска колония.

От излишни думи няма нужда, има нужда от действия. Хайде, Бойко, свикайте българските мъже под знамената. Дайте ни оръжие и ще се уверите сам кого смятаме ние за враг и кого за приятел. Направете го, ако ви стиска! Много бързо ще разберете, че българския народ наистина ще тръгне на война, но не срещу Русия, а срещу Дондуков. Но не руския комисар…

Източник: kostadin.eu

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар