Не са виновни те! Ние сме виновни, защото позволихме привилигированата недосегаема каста да ни се качи на главите

България

Никой не е учуден от ставащото в Гълъбово.

Свикнахме за 30 години, че в България ИМА НЕДОСЕГАЕМИ – същества, за които не важат нито законите в държавата, нито правилата на обществото, хора, които политиците научиха, че е по-лесно да прекарваш деня си в опити за размножаване и просене на социални помощи!

Не са виновни те!

Ние сме виновни, защото позволихме привилигированата недосегаема каста да ни се качи на главите, да не си плащат сметките, а ние да им ги плащаме, да не си плащат данъците, но пък ние да ги издържаме, да не си възпитават децата, но пък ние да си мълчим, когато техните бият нашите….

Държавата, или по-скоро политиците, си отгледаха варвари!

С надеждата, че изцяло зависимите от държавни помощи и безнаказаност „недосегаеми българи“, ще бъдат благодарни и ще гласуват за тях…и ще са удобни изкупителни жертви при социално напрежение в България!

Отгледахте ЗМИИ В ПАЗВАТА НА НАРОДА НИ!

Да напомня за края на Римската империя – изнежените римляни вече не ходят войници, а с парите си плащат на варвари да ги пазят и да ги използват….докато варварите не унищожиха империята!

БОЙКУ, СЛЪНЦЕ, ИМАМЕ ПРОБЛЕМ!

Все още не са се размножили достатъчно, че да ти осигурят още години безнаказаност и власт! Все още БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПОВЕЧЕ И ТОВА Е НАШАТА, БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, КОЯТО ТИ ПРЕВЪРНА ОТ ДЪРЖАВА В ТЕРИТОРИЯ!

Те са твоите маши, които използваш срещу народа си! Те крепят глинените крака на правителството ти!

ТЕ НИ УБИВАТ, БИЯТ, ИЗНАСИЛВАТ, А НИЕ РАБОТИМ, ЗА ДА ГИ ИЗДЪРЖАМЕ!!!

НЕДОСЕГАЕМИЯТ ТИ ЕЛЕКТОРАТ, А НИЕ МАЙ ОСТАНАХМЕ „ЛОШИЯТ МАТРИЯЛ“, КОЙТО НЕ ТИ СЕ ВЪЗХИЩАВА.

Бойку, КОГАТО НАПРЯГАШ ЕДНА ПРУЖИНА ДОКРАЙ, КОГАТО СИ ИГРАЕШ С ТЪРПЕНИЕТО НА НАРОДА СИ, РЕАКЦИЯТА ЩЕ БЪДЕ СТРАШНА, НЕ СЕ ЛЪЖИ ОТ АПАТИЯТА, В КОЯТО ПЛАТЕНИТЕ ТИ СВИНСКИ МЕДИИ СА ВКАРАЛИ БЪЛГАРИТЕ!

1300 ГОДИНИ СМЕ ОЦЕЛЕЛИ КАТО БЪЛГАРИ! И СМЕ НАКАЗВАЛИ ПРЕДАТЕЛИТЕ!

ТВОЕТО ВРЕМЕ ДОЙДЕ, НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ВАРВАРИТЕ ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИЯ!

НИТО ПРЕДАТЕЛИТЕ!

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

2 comments

  • Ето и пет стъпки за справяне с циганската престъпност 1 връщане на етносите в личните карти Циганин Българин Турчин и тн 2 Връщане на местожителството по местоживеене 3 Забрана на циганите да се събират на обществено място повече от двама човека 4 Вечерен час за тях вечер от залез слънце сутрин до изгрев никакво излизане от гетата 5 Забрана и съд за НПО -та на международният престъпник Сорос който защитават циганите и ги настроиват да извършват геноцид срещу Българският народ И последно събаряне от власт на омразната гербаджийска шайка от разбойници и образуване на нов народен съд за виновните които докараха тази национална катастрофа на България от 30 години насам

Вашият коментар