Нинова: Българите са ИЗТЕРЗАНИ ОТ БЕДНОСТ, а Борисов си пазарува депутати да крепят Диктатурата му!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес проведохме среща с ръководството на Федерацията на потребителите в България по случай Световния ден на потребителите. Участвах и в приемния ден на федерацията.

Там разговарях и с много изстрадали граждани, които ме запознаха с проблемите си за сметки за ток, вода и други услуги. Това съобщи председателят на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.

 

Представителите на Федерацията благодариха на БСП, която, по думите им, е единствената, която откликва на проблемите на потребителите.

„Не можете да си представите каква мъка има по хората”,заяви изпълнителният секретар на Федерацията Емил Георгиев, който разказа за събдите на хиляди хора, които са жертви и се борят срещу злоупотребите на „Топлофикация”, ВиК, енерго-разпределителните дружества, мобилните оператори…

„Смятам, че най-големият проблем е тежкият лобизъм в законодателството. Законът поставя големите фирми и монополите в силна позиция, а най-ощетеният, малкият човек, няма закрила. Това се превърна в държавна политика от управляващите ГЕРБ. Никой не търси сметка на големите как определят цените, какви уж инвестиции правят. Държавата трябва да се намеси, защото вече е непосилно за хората да плащат с последните си пари, за да пълнят джобовете на глобални мултинационални корпорации и концесионери“, отбеляза Корнелия Нинова.

Нинова в горещ разговор с изпълнителния секретар на Федерацията на потребителите Емил Георгиев

„Това ще се промени. Вместо политика за големите, на гърба на бедния и изстрадал потребител – щом вземе властта БСП ще наложи политика за малките, с ясни правила и контрол. Това, което виждам тук днес и онова, което се случва в парламента, са два противоположни свята. Българите са изтерзани от бедност и несправедливост, в парламента ГЕРБ си купува кворум, за да оцелее диктатурата на Борисов. Управляващите са алчни за власт на всяка цена. И ще я стискат до дупка. А хората са жадни за справедливост и нормален живот“, заяви още председателят на БСП.

„От БСП сме готови да си сътрудничим с Федерацията и поканихме техни експерти за нови срещи по конкретни наболели теми, включително и по Закона за храните и Закона за търговските вериги“, категорична бе Корнелия Нинова. Skandalno.net

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар