Новата серия смартфони Galaxy A 2018 ще има Infinity Display и бутон Bixby

Технологии

Преди месец излезе неофициална информация, че Samsung може да пренесе еднa от ключовите характеристики на топмоделите си Galaxy S8 и Note 8 в серията от среден клас Galaxy A 2018. Още детайли от същия източник в Twitter сега потвърждават слуховете, като добавят нови подробности…

Според информацията Galaxy A5 и Galaxy A7 2018 ще предлагат емблематичните за флагманите Galaxy S8 и Note 8 безрамкови екрани, които Samsung нарича Infinity Display. 

Освен това се вижда, че тези устройства ще разполагат с бутон за активиране на виртуалния асистент Bixby. Да, това е по-скоро разочароващо, но поне вече има вариант да деактивирате копчето, така че да не прави нищо, ако случайно го натиснете. 

Galaxy A 2018

За двата смартфона от среден клас на корейците очакваме още скенерът за пръстови отпечатъци да бъде преместен под камерата, като отново той изглежда опасно близо до сензора на камерата и сензорът й може лесно да се зацапва. 

Galaxy A 2018

Възможно е премиерата на новите модели Galaxy A 2018 да се състои още преди края на годината или рано в началото на следващата. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар