Ново 20 от ГЕРБ: Забраняват евтините дизелови коли от Германия. Ще купуваме само скъпи…

Без категория

От министерството на околната среда и водите, ще забранят вноса на дизелови автомобили втора ръка от Германия и други страни от ЕС в края на септември, затова ни информират отлично осведомени източници.

Според експертите на екоминистерството тези евтини автомобили нямали място по пътищата на България, защото замърсявали въздуха в пъти повече от останалите автомобили и не случайно Германия ги забранява за ползване в големите си градове.

Ние, българите трябва да се научим да бъдем европейци и да не им внасяме боклуците, които не са им потребни тук, е коментирал експерт от ГЕРБ в Парамента и е обяснил, че след като доходите на българите растат всяка година, всяко едно домакинство вече може да си позволи чисто нова кола от представителствата на различните марки автомобили в България.

Няма да допуснем вълна от дизелови автомобила да залее България, защото въздуха ни и без това е много замърсен, а ние трябва да се грижим за екологията на страната, така както повеляват евродирективите на Европа.

Според вносителите на автомобили в България, тази забрана на вноса на евтини дизелови автомобили в България, няма как да се случи, защото така България ще ограничи правото на свободно придвижване на стоки и хора на територията на съюза и ще ограничи свободната търговия, но все пак няма да се учудят ако управляващите се опитат да прокарат такава забрана, понеже в последните години доказаха своята некомпетентност.

Каквото и да се случи хората занимаващи се с внос на автомобили втора ръка в България обещават да съдят дори България в Страсбург, ако приложи такава забрана и да вдигнат масови протести, като извадят нерегистрираните автомобили от автокъщите и ги паркират по уличните платна на градовете.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар