Няма нищо по-страшно от комплексар с власт и прекалено много пари. Ние, за съжаление, си имаме точно такъв

Без категория
Няма нищо по-страшно от комплексар с власт и прекалено много пари.

Ние, за съжаление, си имаме точно такъв държавник.

Този лукав и лицемерен „миротворец“ издаде без никакви скрупули заповед за убийството на Чакъра и много други. Обрече на мизерия милиони хора и ги задължи чрез престъпни държавни заеми за сто години напред.

Ограби частни, общински и държавни активи за милиарди евро без да му мигне окото.

Създаде условия за тотална корупция, организирана престъпност и пълно обезличаване в очите на гражданите на смисъла на думата държава.

Превърна хилядолетна държава в свое феодално владение, благодарение на прекалено дълго задържане във властта, подпомаган от политическа клиентела. Разби всички надежди за бъдещето на децата ни, а по-възрастните и немощни наши съграждани без време вкара и продължава да вкарва в гробищата.

Този човек няма да се поколебае да вкара България в чужд военен конфликт. Само да има повод за това, бъдете убедени, че ще сме първите хвърлени като пушечно месо.

Този подлец няма сетива да разбере, че всичко ценно в този живот е много лично. Толкова лично, че никак не е все едно дали ще погребваш ти детето си или някой друг своето. Целият живот е много лично нещо и затова политиците бягат от този разговор…

Николай Марков, Фейсбук

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар