Отново! Джакузи засмука момченце в спа комплекс в Пловдив – България

Главните новини

Нов инцидент със засмукано от джакузи дете – този път инцидентът е в спа центъра на хотелски комплекс край Пловдив. Пострадалото 4-годишно момченце е прието в болница със сериозни наранявания, предаде Нова телевизия.
 
Марин Банчев решил да прекара дългия уикенд със семейството си в спа комплекс край Пловдив. Още в първия ден на почивката влиза в джакузито на хотела с 4-годишния си син.
 
„Липсваше капачката, която трябваше да седи върху помпата на съоръжението, която засмуча сина ми за седалищните части. Повече от минута двама възрастни не можахме да го измъкнем“, разказва бащата на детето.
 
Пострадалото момченце все още е в болница, ходи изключително трудно. За щастие не се налага операция, но заради травмите трябва да остане в лечебното заведение.

Отново! Джакузи засмука момченце в спа комплекс в Пловдив

„В момента не може да седне, не може да спи, не може да се изходи, много трудно ходи, всичко предизвиква плач и болка“, споделя бащата.
 
От ръководството на хотела твърдят, че пострадалото момченце и още едно дете са били сами в джакузито, без надзор. Тепърва обаче щели да гледат записите от охранителните камери.

 

 

Вътрешна проверка ще установява и дали наистина е липсвала решетката на джакузито.

„Някои неща стават въпреки всички действия, които сме предприели като ред в хотела, указателни табели и ако можех да върна времето, бих направил така, че това да не се случи“, заяви собственикът на хотелския комплекс Иван Маринов. 

Семейството е подало сигнал в полицията. Родителите ще сезират и прокуратурата. „Моето единствено обяснение е нежеланието на хората да вложат неголяма сума пари да въведат съоръженията си в изправност и с това застрашават здравето на гостите си“, смята Банчев.
 
Подобен инцидент имаше и в началото на годината в хотел на Златни пясъци. Тогава малко момиченце пострада сериозно и беше известно време в кома. След случая бяха разпоредени проверки, започна и разследване на прокуратурата.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар