Павлова се разяри: Престанете да пишете фалшиви новини, че вземаме много пари. Даже вземаме малко за това, което правим за България…

Без категория

Министър Лиляна Павлова по известна като Лили Снегорина и мис Свинеткова, изригна с гневен пост в личния си фейсбук профил.

Думите й бяха по повод фалшива новина, която надали е много фалшива предвид факта, че самата тя се разписва всеки месец на фиш със заплата равна на 10 000 лева.

Според невярната информация според министърката – тя, както и екипът и щели да получат колосална сума заради европредседателството на България.

Което не е далече от истината, когато всички в България знаем, как Бойко Борисов толерира любимата си министърка и как прокуратурата не и прави нищо предвид сигналите за нагласени обществени поръчки дори по време на подготовката на самото европредседателство с избора на хотели, направата на сайт и клип за председателството и т.н.

Всички помним и как плочките пред НДК тръгнаха да търсят министърката, за да им обясни коя е фирмата, която трябваше да ги залепи за местата им.

Ето какво написа министъра на европредседателството Павлова (публикуваме думите й без редакторска намеса):
„Във връзка с разпространената фалшива новина, че аз и екипът ми ще получим хиляди левове премия за „успешно проведено председателство“, ви уведомяваме, че единственият стимул през последните шест месеца за нас е удовлетворението ни от добре свършената работа.

Надяваме се, че дори с частица, всеки един от нас е допринесъл за подобряване на имиджа на страна ни и за създаването на правила.

Надяваме се такива да има и за интернет измислиците скоро!“.

Искаме да кажем, на министър Павлова, че с края на Еврпопредседателството, започват и нейните мъки и се надяваме скоро в България наистина да има правила и такива като нея да потъркат наровете в женският сливенски затвор, но преди това да им се отнеме цялото имущество както на самите тях, така и на всичките им роднини, като майки, бащи, деца, съпрузи и първи братовчеди.

Само така имиджа на България ще бъде подобрен пред света.

Защото Лили Павлова в една имиджова държава с правила, отдавна трябваше да е в затвора още при опита и да оказва натиск като министър на регионалното развитие върху прокурори и съдии в Стара Загора да прекратят проверка срещу нея. Дали госпожата министър Павлова ще отрече и тази новина и ще я нарече измислена или фалшива? Надали..

Колкото до бонусите можем още отсега да кажем, че някои хора участвали в подготовката и провеждането на европредседателството вече са си получили бонусите за определени събития, които ГЕРБ отчетоха като успешни, а веднага след края на европредседателството ще попитаме и с документи, Лиляна Павлова и подопечните и плащаха ли самолетните билети на някои от така скъпите им гости от Европа и ако това е така, защо не са за сметка на Европарламента, а на България?!

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар