Пеевски обича Христо Иванов

Без категория
Започна поредното „производство“ на полезна за властта десница. Отминаха времената, когато СДС беше купен заедно със запазената марка и председателя станал известен с най- неграмотното управление на Икономиката и с големия „Трик“, с който подлъга десните избиратели.Прибраха гласовете при целия Реформаторски блок, а него като цяло  прибраха при ГЕРБ.Направиха от него кротък и нахранен съюзник.Сложиха ги в коалиция с Първанов за удобство?! После част от тях се усетиха, че нещата не вървят на добре….

Сега „нова “ група хора съдържаща старата група хора се втурна да прави същото упражнение за лов на наивници.В групичката са бившия министър на Борисов Трайчо Трайков, бившия министър на Борисов Христо Иванов, бившия шеф на комисия в НС при Борисов Атанас Атанасов и много други изостанали в гоненето на хранилката лица.

Фиксацията на групата е Делян Пеевски – Цацаров, за да се оформят като опозиция – алтернатива. През това време умират хора от свлачища, спират лекарства на онкоболни, променя се политиката ни към Македония, приема се Държавен бюджет и какво ли не….Но групата се занимава само и единствено с фиксацията Пеевски – Цацаров.

Не щеш ли чудо!!! Пред Коледа сигурно се случват чудеса.Фиксираните отговориха.Главния прокурор взе да отвръща на незабележимите люде, охраната на Булгартабак „заспа“, за да ги накичат с обидни обвинения, а накрая пратиха организирана група да „протестира“ срещу немощната групичка и така отново ги вкараха в новините и увеличиха тяхната значимост.На всичко отгоре пуснаха и платени съобщения в националните телевизии…Е ако някой не е разбрал кой е номиниран за опозиция от самия КОЙ значи е глупак и отново смята да попадне в същия капан.

Никой не отделя внимание на пренебрежими фактори освен ако не иска да ги превърне в значими.Групичката  захранвана от Прокопиев ще се окаже отново в пазвата на Борисов и това не е новина, нито тези хора ще са първите купени от властта.Но ако отново бъдат излъгани стотици хиляди почтени граждани, които доверчиво хукнат след една измама, то това вече е драма.Защото хората наистина търсят изразител на десните си възгледи, а непрекъснато биват подвеждани и то възмездно.Време е десния гласоподавател да вземе нещата в свои ръце, а не да чака „сервитьори“ да му донесат решението на масата…

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар