Пенсионери, спрете с капризите, ще провалите Председателството

Без категория
Ако претенциите на всякакви социални групи продължат, не е изключено да провалят Председателството. Което е най-важното събитие за България в последните 100 години.

Така евроминистърката Лиляна Павлова коментира разрастващите се протести пред журналисти на летище София, след завръщането си от екскурзията до Швейцария.

Припомняме, че тя и Бойко отидоха на форума в Давос, но там никой не им обърна внимание. Така разходката се превърна в приятен уикенд за двама и каране на ски в прочутия курорт.

„Аз разбирам, че пенсионерите не са доволни, въпреки всичко, което правим за тях. Така е, човешкото око е ненаситно. Но нека отчитат, че с безкрайните си капризи застрашават Председателството. Ще се боря да не успеят – нито те, нито други подобни чисти консуматори…“ – коментира министърката.

Тя повтори и, че започва война с фалшивите новини. Чашата на търпението и преля новина, която всъщност не беше фалшива. Сайтът ПИК публикува, че се е изтипосала на откриването на Председателството с рокля „Армани“ за 10 хиляди лева, поръчана специално от Милано.

В отговор Павлова обяви, че завежда 8 дела срещу фалшиви новинари. И изтъкна, че живее скромно с едната заплата, и тази на мъжа и.

Заплатата е министерска, пошегуваха се зевзеци, а Лилето пак получи повод да се гневи и да съди…

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар