Пиара на БСП: Шоуто на Слави мина няколко граници, най-вече собствената си – тази на прокламираната от него принципност и морал

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече не съм сигурна дали е по-кофти шоуто да влезе в политиката или политиката в шоуто…

Дозирано може би и двете са симпатични, но днес Шоуто на Слави мина няколко граници, най-вече собствената си – тази на прокламираната от него принципност и морал.

Нелепото е, че той и екипът му се движеха по линията въпроси и внушения, която е зададена много преди тях от сайт и автор, който самите те съдят…и му пращат рози.

Не е ли малко в повече самочувствие да смяташ, че гостуване в твоето предаване е единствен канал за отговори към нацията?

Тогава защо въобще има други предавания по БТВ? Когато имаш претенциите да управляваш (ако не държавата, то несъмнено общественото мнение), трябва да бъдеш готов да дадеш отговори на еквивалентни въпроси. Например – кое точно развали френдли отношенията ти с премиера Борисов?

Лични (меркантилни) или обществени (тук примери бол)? Още ли търсиш Ахмед Доган по късна доба? Кога скъса пъпната връв с Меглена Кунева? Малко и за последователността.

Кога си принципен – когато критикуваш Мая Манолова като народен представител от БСП или когато я хвалиш като омбудсман?

И тогава, и сега тя отстоява едни и същи социални въпроси, със същата упоритост.

Ще правиш ли партия или просто си вдигаш цената? Извинявам се, грешка, имах предвид рейтинга.

Не подценявам сложността да взимаш ежедневно решения как да са облечени балерините, но все пак как виждаш решенията на основните проблеми в България?

И последно, че съм почитател на колите – ако спечелиш изборите, ще има ли “едно Ферари с цвят червен – едно за теб, едно за мен”?

Бояна Бозаджиева, Фейсбук

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар