Пир по време на чума! Сватбата на Сидеров струвала над 200 бона! Платени са с парите от субсидията!

България, Волен Сидеров, ГЕРБ

Патриотичен пир по време на герберска чума, това беше широко пропагандираната сватба на лъжепатриотът Волен Сидеров, по – известен като „златният пръст“. Участници в пира – мутри с метреси и дузина простаци и простакеси.

Цената на пира – 200 000 лева, вкл. тлъстите хонорари за Васко Кеца и отбор певачици.

Произход на парите – държавната субсидия за партиите и комисионните от златните пръсти за кабинетите „Борисов 1″, „Борисов 2″ и „Борисов 3″.

Следва втора част на сватбарския кич – меден месец на Варадеро, отново платен с нашите пари, който ще бъде предаван на живо по „Алфа ТВ“ и СКАТ.


Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се ожени на 24-ти септември. Това беше третата сватба за така наречения патриот. Сидеров и приятелка му Деница Гаджева си казаха „да“ в столичния храм – паметник „Св. Св. Кирил и Методий“.

Сидеров и Гаджева са заедно от 2011 г., когато тя е млада депутатка от “Атака”. През 2015 г. се роди синът им Волен-младши и още тогава щастливият баща обяви, че ще се ожени за Гаджева. Малкият бе и шафер на сватбата за 200 бона.

Васил Найденов, Силвия Кацарова и Тони Димитрова, както и още редица известни български изпълнители, пяха на рачточителната сватба. Сред присъстващите беше и Бойко Борисов, всички министри от кабинета, лидерите на парламентарните групи, депутати и журналисти, с други думи всички, участвали в разграбването на България.

Източници: Afera.bg, dnes.bg, снимки: Facebook

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар