Познайте от раз какво искат жените в леглото – Любопитно

Главните новини

Какво искат жените в леглото, за да бъдат доволни в дългосрочен план? Отговорът е много прост – романтика, пише в. „Дейли стар“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено сред 2000 британци.

След като предишно изследване установи, че над 80% от партньорите са доволни от сексуалния си живот през първите шест месеца от връзката, но след този период 27% от дамите започват да губят интерес, авторите на настоящото проучване са решили да проверят какво искат жените, за да бъдат трайно щастливи в леглото.

Новото допитване е установило, че представителките на нежния пол държат по време на секс партньорът им да бъде романтичен и да демонстрира привързаност – да ги гушка, целува и да им нашепва нежни думи.

Проучването в действителност разкрива, че не само за жените, но и за мъжете романтичното поведение е по-стимулиращо за секса, отколкото порното, мръсните думички или състоянието на възбуда.

Резултатите от отделно предишно изследване показват, че за жените гушкането след полов акт е толкова важно, колкото и любовната игра преди него. Причината е, че при подобна близост се отделя хормонът на любовта окситоцин, който подсилва цялостното усещане за задоволство.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар