Пол ди Реста се бори за място в Уилямс – Формула 1

Спорт

Пол ди Реста заяви, че наистина се надява Уилямс да му дадат шанс и състезателно място в отбора за следващия сезон във Формула 1. Британецът, който в момента изпълнява ролята на резерва, е само един от кандидатите за евентуално освобождаващото се място в тима догодина.

По-рано този сезон Пол замести разболелия се Фелипе Маса по време на Гран При на Унгария. Това бе първото му сядане зад волана в тазгодишния болид на Уилямс и като такова бе силно.

„В Уилямс ме познават достатъчно добре. Тук съм от година и половина. Правя всичко възможно да съм максимално активен и отдаден на работата си за тях. С времето им стана ясно, че да седна в колата ще бъде сбъдната мечта за мен. Едновременно със задълженията ми тук се състезавам и в DTM, но е важно хората в падока да виждат лицето ти“, заяви ди Реста.

„Мисля, че съм се поучил от грешките си в миналото и мога да ги поправя. Сега просто трябва да изчакам. Правя каквото мога, за да съм един от кандидатите, защото в това отношение определено има надпревара. Не съм изгубил желание, но колкото по-дълго не се състезавам във Формула 1, толкова по-трудно става да се върна“, допълни пилотът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар