Поредна излагация на ГЕРБ: Цветанов нападна Радев за „семейните ценности“

България, ГЕРБ

„За мен политик, който иска да дава морални оценки и да бъде съдник на процесите, той трябва да изповядва на първо място семейните ценности. Това мога да го отправя като питане към президента Радев. Не е ли така?“

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов нападна президента Румен Радев за „семейните ценности“. Това става ясно от пълния видеозапис на съботната пресконференция на Цветанов в Шумен, публикуван в сайта на БТА.

„За мен политик, който иска да дава морални оценки и да бъде съдник на процесите, той трябва да изповядва на първо място семейните ценности. Това мога да го отправя като питане към президента Радев. Не е ли така? Може ли да даваш морални оценки при положение, че… мисля, че по-добре е да спра“, казва Цветанов пред журналистите в Шумен.

Преди репликата към Радев председателят на парламентарната група на ГЕРБ дава за пример кмета на община Никола Козлево Ешреф Реджеб като човек, който „има едно изключително здраво семейство“.

Ето какво дословно казва Цветан Цветанов:

„Ние ценим това, което направихме в Никола Козлево и не се срамуваме от избора, който сме направили. Защото аз пожелавам успех на всички кметове в подобни общини, да имат такъв градоначалник. Защото Ешреф е един изключително добър човек. Не знам дали го познавате добре, ако искате мога да ви запозная. И аз знам какво е усещането, когато си сред хората там, към него. И този човек – мравката да мине, той ще ѝ направи път. Защото така е устроен, така е възпитал децата си и има едно изключително здраво семейство. За мен политик, който иска да дава морални оценки и да бъде съдник на процесите, той трябва да изповядва на първо място семейните ценности. Това мога да го отправя като питане към президента Радев. Не е ли така? Може ли да даваш морални оценки при положение, че… мисля, че по-добре е да спра.“

Източник: Epicenter.bg

 

 

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

One thought on “Поредна излагация на ГЕРБ: Цветанов нападна Радев за „семейните ценности“

Вашият коментар