ПОТРЕС! Учител чупи летва в главата на ученик.Обидил го..

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бях ученик в седми клас.Учих в едно от най елитните старозагорски училища.Бях луда глава и в ума ми бяха само щуротии.

Класния ми ръководител беше и преподавател по трудово обучение и въпросната случка запечатала се в ума ми толкова години се случи точно в кабинета по трудово обучение.

Годината беше 1986 -та а Аз  ученик в седми клас.Класният ни беше строг,умен и много справедлив човек.В училище му бяха измислили прякор,незнайно защо го наричаха „картофа“…прякор от който той ужасно се обиждаше.Един ден, в предстоящият ни час по трудово ,след предварителна подготовка,реших да се направя на интересен и блесна пред момичетата в класа.

Бях донесъл два картофа от вкъщи ,един голям и друг по-малък.Забих в големия клечки за крака а по-малкия забих с клечка на големия за да се получи като глава.Удивен от сътворената глупост го подпрях на учителското бюро и обърнат гордо към класа го сочех викайки др.класен…др.класен а целят клас се заливаше от смях.Улисан от еуфорията не усетих че класният е влезнал тихо и застанал зад мен.

Изведнъж почувствах удар по-главата и искри пред очите ми се появиха посред бял ден,след като се освестих видях една летва счупена на две до мен.

Хвана ме за ухото и така ме заведе при директорката.

Там на свой ред ми дръпхана едно конско и ми казаха на следващия ден да се явя с родител.

Баща ми,разбирайки за случката, потъна в земята от срам  и каза на директорката,че в къщи ще си поговори сериозно с мен.Сещайте сещайте се  какво последва у дома.Късмет извадих,че се разминах само с един шамар.

Както ви казах бях луда глава и замислих пъклен план за отмъщение  ,но за него ще ви напиша след някой ден.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар