Появи се информация за трети смартфон Pixel на Google

Технологии

На 4 октомври очакваме премиерата на двата нови смартфона Pixel от Google, но нова информация подсказва, че се задава и трето устройство. Изтекла снимка в YouTube видео на Mrwhosetheboss вероятно разкрива най-интересния модел, който Google подготвя, а името му вероятно ще бъде Ultra Pixel. 

За въпросния модел се твърди, че ще предлага по-добри спецификации от другите Pixel 2 и Pixel 2 XL, сред които двойна камера, скенер за пръстови отпечатъци под дисплея и нова навигация с жестове. 

ОК, нещата звучат доста подозрително, като името е най-сериозният проблем. В снимката то е изписано „Ultra pixel“ – звучи нелепо и повтаря бранда, който HTC използва за камерите на своите смартфони. Дали не става дума за камерата, след катo Google и без друго придоби част от екипа и интелектуалната собственост на HTC? Дори там обаче Pixel се изписва с главно „P“. 

Освен това технологията за вграждане на скенера за пръстови отпечатъци под дисплея се очаква да бъде в масово производство догодина. Въпреки че не е изключено Google да намери начин да се възползва от нея и по-рано. 

Ето и видеото, в което се говори за въпросния телефон…

Така или иначе, премиерата се задава след по-малко от седмица, когато ще научим всички детайли и има ли трети смартфон Pixel със спецификациите, които всички очакват. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар