Представяне на Sony Xperia XZ1

Технологии

Здравейте с брой 226 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Миналата сряда сутрин с Мишо Дюзев се срещнахме за първи път след изложението IFA 2017 в Берлин и освен че обсъдихме анонсите там, показахме в ефир едно от новообявените устройства – Xperia XZ1 на Sony. 

Sony Xperia XZ1 разполага с 5.2″ Full HD дисплей с HDR поддръжка, чипсет Snapdragon 835 + 4 GB RAM и 64 GB вградена памет, 2700 mAh батерия.

Има защитен от вода корпус, който е създаден от едно цяло парче метал, а камерата му е познатата от XZ Premium – с 19 MP сензор и суперслоумоушън видеозапис при 960 к/с. Нови екстри тук са Autofocus Burst и Predictive Smile. 

26 Xperia XZ1  moonlitBlue group 0016 1

Sony акцентира и върху новата си функция 3D Creator, която позволява да създавате 3D макети от различни обекти и за която скоро ще ви разкажа повече. 

В nixanbal.com вероятно вече сте прочели, че очакваме смартфона до края на септември на цена около 1250 лв. без договор. 

Какво още обсъждахме с Мишо на 6 септември – вижте във видеото отдолу. Този път е с ниска резолюция, защото е свалено от стрийма и заради празника нямахме професионален запис, но следващия път ще компенсираме!  

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар