Прост народ – слаба държава! Казано е отдавна, но танцуващите в езерото го доказаха за пореден път.

България

Прост народ – слаба държава!

Казано е отдавна!

Та, на Рилските езера, в месеца август на 2018 лето, ярки и видни представители на просташката част от българският „велик“ народ, избрани по тъпоумие и малоумие,

като най-елитните, взеха че показаха за пореден път простащината си,

като танцуваха с цървули във водите на последното чисто и свято рилско езеро, до поляната на дъновистите от бялото братство, пред погледите на няколкото хиляди български и чуждестранни дъновисти!

Думкането на тъпан, друсането на дебели гъзища, джапането с цървули, в тихата, чиста и свята вода на езерото, от идиотите с турски потури, турски поясоци и колани, и затъкнат в задника последният ахмак от хорото байрак, е горда еманация на българската излагация на най-просташкото мислене и поведение на стадо гъзоглавци, в „народни“ носии от цели 7 етнографски области (според някакви велики организатори, които не знаят че етнографските области са много повече от 7) и сега чакали да ги запишат в книгата на простотиите наречена „Гинес“ ….!?

Великият поет и Патриарх на родната ми литература е казал:

– Великата Рилска пустиня!

Поклон!

Пред нея трябва да коленичиш, да се снишиш уважително, да помълчиш с достойнствои да си отидеш от нея с чест!

Кой е поетът на тези тръткодрусащи се простаци, няма да обяснявам, защото ако знаеха, нямаше да цапат с мръсните си и насранопръдливи гъзове и крака, чистотата на езерото и величието на планината Рила, защото простака, каквито са те, цапа и сере, цапа и сере навсякъде!

Даже и на Великата Рила!

За такива пък Беинса Дуно (Петър Дънов) има следните думи:

– Аз не съм видял по-безидеен народ от българския. Българинът се занимава само с материални работи, на никаква идея не може да служи!

( и за Беинса Дуно кой е , няма да им обяснявам)

И за това, че в Рилските и в планинските езера изобщо е забранено да се гази, камо ли друго да се прави, няма да им обяснявам, защото на идиотите не се обяснява никога нищо. Само бой до насиране по гъзовете им, защото единствено там ги боли!

Толкоз!

Юрий Ленев

Колаж: Иван Червенков

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар