Първият еротичен круиз в света тръгва от Барселона – Туризъм

Главните новини

Първият в света еротичен круиз за двойки ще се отправи от Барселона към Рим през април 2018 г., съобщи в. „Дейли стар“. Той ще премине и през други европейски градове, като Прованс във Франция, Монте Карло в Монако и Портофино в Италия и включва седем нощувки.

Круизът на лайнера „Азамара куест“ предлага забавления за възрастни, които обещава да „изведат връзката ви до следващо ниво, изживявайки забранените си фантазии по време на интимни уъркшопи за двойки“.

Освен това записалите се могат да очакват „пикантни дейности и събития през деня, специално пригодени за играчи с опит“.

В рекламата организаторите посочват и джакузи зона, която е спа палуба и предоставя свободен избор дали да носиш дрехи, къпане в бълбукаща солена вода и мощни струи, които те масажират, докато се наслаждаваш на гледката и на компанията на двойки от съмишленици, желаещи да сбъднат фантазиите си.

На кораба ще има и зона за игри, в която партньорите ще могат да се смесят с други желаещи двойки и да им помогнат да „осъществят фантазиите си“.

Една от седемте тематични вечери е кръстена „костюм от три части“. На нея жените трябва да облекат лепенки за зърна, прашки и обувки на висок ток.

Билетите за нестандартното пътешествие са на цена от 2 700 щатски долара до 10 996 щатски долара на човек.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар