РАЗПОРЕДИЛ ЛИ Е ГЕШЕВ ОТ ТУРЦИЯ ПО ТЕЛЕФОНА СКАНДАЛНОТО ПИСМО НА ПРОКУРАТУРАТА СРЕЩУ ПРОВЕРКАТА НА ВКС ПО „ДЕЛОТО ИВАНЧЕВА“?РАЗПОРЕДИЛ ЛИ Е ГЕШЕВ ОТ ТУРЦИЯ ПО ТЕЛЕФОНА СКАНДАЛНОТО ПИСМО НА ПРОКУРАТУРАТА СРЕЩУ ПРОВЕРКАТА НА ВКС ПО „ДЕЛОТО ИВАНЧЕВА“?

България

На 26 ноември т.г. главният прокурор Сотир Цацаров, придружен от заместника си – „спец“ Иван Гешев, са на работно посещение в Анкара, Турция.

На фона на това, че се създава европейска прокуратура, кой знае защо Цацаров и Мехмет Акарджа обсъждали идея за създаване на Консултативен форум на главните прокурори от балканските страни.

При посещението са били обсъждани както екстрадацията на Митьо Очите, така и воденото дело в Турция срещу четиримата български граничари.

След иначе пиар анонсираното посещение на Цацаров и Гешев в Турция, след приключването му никой дори и пак пиарно не информира обществото що са натворили Цацаров и Гешев в Турция.

Има два крайно любопитни въпроса обаче на които Цацаров и Гешев трябва да отговорят:

1.Вярно ли е, че Иван Гешев по телефона от Турция е разпоредил скандалното писмо, което прокуратурата написа до Апелативния специализиран съд, с което поиска делото срещу Иванчева да не бъде давано на проверяващите от Върховния касационен съд?

2.Вярно ли е, че турците са обвързали екстрадацията на Митьо Очите с екстрадацията на четиримата български граничари, което означава, че може и Митьо Очите да не ни го дадат?

Afera.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар