РЕПРЕСИИТЕ ЗАПОЧНАХА! Събличат бебе на студа заради статуси на баща му против ГЕРБ във Фейсбук

Без категория

Скъпи приятели,

Днес в дома ми около 7,30 часа сутринта нахлуха 7-8 полицаи БЕЗ ПРОКУРОРСКА ЗАПОВЕД. Започнаха да обискират дома ми. Жена ми тъкмо трябваше да нахрани бебето, което е на 16 дни и яде през 3 часа.

Тази сутрин му се размина. Обърнаха цялата къща на опаки, а вратите бяха разтворени. Стаята с детето изстина, след което жена ми тръгна да го изнесе в другата къща, където има запалена печка,

НО беше спряна от неизвестен полицаи. Беше принудена да развие детето в студена стая, която не е отоплявана цяла зима и е студено дори с яке!!!! Детето на 16 дни остана само по тънко боди и ританки, докато полицая ПРЕТЪРСВАШЕ одеялото и пелената с което беше завито.

Отвратен съм от тая гнусна милиционерщина. След кратко задържане и писане на един тон хартия бях освободен към 10, 30 часа.

Искам да отбележа, че аз съм земеделски производител, без криминално досие, не съм престъпник и никога не съм бил арестуван. Не мога да си обясня на какво основание дойдоха да претърсват именно моят дом!?

Единствените ми „грехове“ са, че тук в социалните мрежи пиша против ГЕРБ и искам да подадат оставка. Подкрепям всеки вид протест срещу това престъпно управление и съм един от организаторите на февруарските протести през 2013 година, когато беше свален Бойко Борисов.

Именно той се закани преди дни, че „тези гадове ще ги гони до дупка“

Аз, семейството и детето ми сме тези гадове, скъпи приятели. Ние сме гадовете, които искаме едно по-красиво бъдеще за децата си. Ние сме тези, които отказват да емигрират в Англия, а са останали тук в Родината си, да се борят със зъби и нокти за оцеляването си!

симона

Ако някой юрист чете това, бих помолил за съвет, как да заведа дело и да ги съдя. Сега ще отида до „Закрила на детето“ и там ще подам една жалба, но се съмнявам, че ще бъде заметена някъде.

Разпространете, за да прочетат всички „ГАДОВЕ“ които пишат против ГЕРБ. Нека хората са предупредени какво може да им се случи! Утре могат да влязат и във вашите домове!

БОГ ДА ПАЗИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!

Мирослав Иванов Беремски, Фейсбук

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар