„Рожбите“ на Борисов пак се издъниха и станаха за смях покрай 72-годишен дядо-беглец

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Институциите са на път да те накарат да смяташ, че са избирани по… тъпота (пишат потребители в мрежата).

Причината – „хвалбата“ на МВР, че хванали…. След 3 години избягал затворник. Обърнете внимание – 72-годишен дядо, който е болен, коментира Би нюз.

Преди ден стана ясно, че софиянецът, който е бил обявен за издирване след бягството, е открит в бившето ТКЗС на град Долна баня. Мъжът е осъден за убийство в Холандия и е прехвърлен в наш затвор, откъдето е избягал преди три години.

В края на работния ден, да не останат и те без участие, от ПР отдела на Цецка Цачева пускат информация до медиите:

По повод запитване от медиите относно информация, че полицаи от РПУ-Костенец са задържали 72-годишен мъж, избягал от затвора през 2015 година,

Пресцентърът на Министерството на правосъдието прави следното уточнение: Лицето, заловено от органите на реда на 6 юли т.г. в Костенец, е било в прекъсване на наказанието лишаване от свобода за срок от три месеца – от 21.10.2014 г. до 21.01.2015 г. , след което не се е завърнал обратно в затвора.

Основанието за прекъсването на изпълнението, което се разпорежда от окръжния прокурор по местоизтърпяване на присъдата, е за тежко заболяване на осъдения. Към днешна дата лицето е приведено за доизтърпяване на присъдата в затвора-София.“

И сега – да се смееш ли, да плачеш ли? Що за система, що за управление? Първо Радев се хвали за абсурден случай, че след няколко си години – хванали дядото беглец, а сега и Цачева, за да покаже активност, си признава, че не са си свършили работата.

Поредният, който „изигра“ и системата и държавата – 72-годипният дядо убиец, болният от ТКЗС-то на Долна баня.

Би нюз

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар