Свобода на словото! Гробовно мълчание на медиите за топовен скандал с Борисов в „Евродикоф“!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сашо Диков от дълго време нищи този скандал.

Рови издълбоко, показва всички гледни точки, отправя въпроси към премиера Бойко Борисов.

Знаеше повече отколкото изнасяше в „Евродикоф“, но често е така – журналистът знае цялата истина, но копае дотогава, докато може да докаже и някой да застане с лицето си и да потвърди истината, защото, нали знаете, какво става по нашите сатрапни ширини – точно, защото журналистът казва истината, е  размазван!

В последното предаване на „Евродикоф“ по телевизия Евроком  се случи „чудото“ – Александър Томов в прав текст разказва как лично премиерът Бойко Борисов е принудил китайския инвеститор, доведен от Александър Томов, да се откаже от Томов и лично Бойко Борисов е пратил китайския инвеститор при авера си Иван Саздов, като след това в тенис-клуба в Банкя се сключва консултантски договор между Саздов и инвеститора за 34 млн. евро!

Александър Томов добавя и че може да докаже това.

А и последващата история на аферата е още по-скандална.

И?

ГРОБОВНО МЪЛЧАНИЕ от страна на всички медии! Никой не смее да шукне, да гъкне, да промълви и половин дума! Прокуратурата, цацаратурата, „спец.гешевската“ „лаборатория“ също мълчат гробовно.

Нищо, че задължително трябва да се самосезират и нищо, че първото, освен за всичко друго, за което се сещаме е – търговия с влияние, осъществена от премиера на държавата Бойко Борисов.

Всички мълчат!

ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „МЕДИИ“ в територията, наречена България, врещят за нещо си, само когато… е разрешено от Бойко Борисов и Сотир Цацаров.

Във всяка цивилизована страна подобен скандал ще обърне с хастара всяко управление. Тук – на ДЖУРналята устите им запушени с … гениталиите на властниците.

Тук така наречените „медии“ „разследват“ нещо и някого, само когато им е спуснато от Горе и им е разрешено. Тук смачкват всеки медийно, когато поръчката е пусната от Горе и им е разрешено.

Но когато иде реч за Бойко Методиев Борисов и Групировката МУ мълчат като насрани.

Вчера единствена АФЕРА публикува:

КРОШЕ В МУТРИТЕ НА БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ, ФЛОРОВ, ЦОНОВСКИ! ГАЛИН КОСТОВ ОПРАДВАН И НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ ПО ДЕЛОТО „ГРАНИТИ“!

Нито една медия не написа и запетая!

Нищо, че когато зловещият некадърник Цветан Цветанов поръчково громеше, в компанията на Флоров и Цоновски, „поръчковия убиец“ Галин Костов всички медии и телевизии ревяха как „великият Цветанов“ и „великата власт на ГЕРБ и Борисов“ залавят „поръчкови убийци“ като Галин Костов. Тонове лайна се изсипаха върху Галин Костов.

Днес същите тия „медии“ мълчат пак като насрани.

Ако питате премиера – имало свобода на словото и цензурата идвала от автоцензурата.

Ако питате нас – каквато сатрапската власт, такава и курвенската и „журналистика“.

В държавата – кочина.

Веселина Томова, Afera.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар