Сем. Арабаджиеви от Доминика: След в случая с убийството в Русе, се надяваме все повече българи да осъзнават факата, защо не се прибираме в България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отново интересна публикация се завъртя в интернет пространството, като за неин автор е посочен Ветко Арабаджиев като е посочено, че се намира в Доминика.

Интересното е че този път Ветко Арабаджиев е писал по наболялата тема, които тези дни разпали всички в България, а именно убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе. Ето какво е написал бизнесмена беглец от правосъдието в България, публикуваме без редакторска намеса:

„Здравейте отново от Доминикана. Първо искам да изкажа от мое име и от името на моето семейство съболезнования на всички близки на зверски убитата журналистка в Русе Виктория Маринова и нека бог да я прости. Пиша защото искам всички да разберат, че именно това може да се случи и на нас ако се приберем в България. Страхувайки се именно за живота си, ние предпочитаме да си седим в Доминикана, където мафиотското правителство на Герб и Бойко Борисов нямат влияние.

Както разбрахте от други наши публикации, ние бяхме нарочени и станахме жертва на интересите на един кръг от алчни политици, които поискаха всичко от бизнеса ни, защото сме им били длъжни по техните сметки, затова ние месеци наред отказвахме да платим сметката, но те решиха да ни унищожат като използват цялата мощ на държавата, всички служби под тяхно подчинение и резултата е ясен, сега сме бегълци от правосъдието в България според тях, но не трябва да се забравя факта, че Интерпол не ни качват за издирване на сайта си, защото са на ясно къде сме и ние сме предали документи в които ясно доказваме, че сме жертви на корупцията по най – високите етажи на властта в България.

Затова не ни и търсят от Интерпол, защото те знаят къде сме, но този факт не се коментира от прокуратурата и медиите на властта в България, не се коментира и темата защо не се прибираме, въпреки, че сме наясно, че всички във властта знаят какво сме писали пред европрокурорите с които сме разговаряли, а именно че може да бъдем убити преди да се стигне до съдебен процес в България спрямо нас и фалшивите обвинения на определени служби пряко подчинени на партия „Герб“ Предполагаме, че и други бегълци от закона в България като Цветан Василев например точно затова и не смеят да се предадат на българските властти, защото като нищо може да им припишат някое самоубийство с лява ръка в дясното слепоочие например.

И случаят в Русе доказва за пореден път, че в България всичко се наглася така както е угодно на властта, ако няма разкрит извършител ще измислят такъв, защото така работят те, особено , когато всички служби от Европа, САЩ и Израел ги наблюдават стриктно. Ние ще се приберем тогава, когато наистина в България някой ни гарантира сигурност, дотогава ще бъдем бегълци, не защото сме престъпници, а защото се страхуваме за живота си “

Сем. Арабаджиеви – Доминикана

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар