СКАНДАЛНО! Бойко Борисов е предложил на Ангела Меркел – България да се слее с Турция? Според Испанската RTVE!

Без категория

Във Фейсбук от няколко часа върви една снимка публикувана от Радост Найденова от Испания, която си е направила труда да снима текста, който върви под репортаж за България по Испанската телевизия RTVE.
Текста гласи следното:

„Меркел отхвърли предложението на България да се обедини ( слее) с Турция, за да може Турция да влезе в ЕС.“

Понеже сме на 100% сигурни, че Бойко Борисов от името на България е направил това предложение на Ангела Меркел искаме да попитаме какво точно е наказанието за Национално Предателство?

турция

– Докога един Национален Предател ще е министър председател?
– Кога точно ще се намеси Прокуратурата, за да разследва Бойко Борисов?

Надали Испанската телевизия RTVE би си позволила да пусне материал за България и нейните предложения към ЕС, ако не са на 100% сигурни в източника си и информацията с която разполагат.

Затова и очакваме адекватна реакция от всички български служби за Национална сигурност. А ако някой много държи отново да ставаме Турски вилает нека знае едно:

– Един Камък да даде от България на Турция и стълбовете (уличните лампи) на Цариградско шосе вече няма да са за осветление.

 

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

One thought on “СКАНДАЛНО! Бойко Борисов е предложил на Ангела Меркел – България да се слее с Турция? Според Испанската RTVE!

  • Нафарфариииий-ииий-иий-ий, спри да измисляш фалшиви новини, бе изчадие адовоооо-ох…хх..Такова нещо даже ние, социалистите, не можем да кажем за Бойко. Амма ха!

Вашият коментар