Скандално! Кристалина Георгиева пред Файненшъл Таймс: „Ислямска държава“ да получи статут на член на ООН!

Брюксел, България, Главните новини, Общество, ООН, Политика, Свят, Скандално
И „Боко Харам“ може да се сдобият с достатъчно легитимност, че да говорят от трибуната на организацията, смята кандидатът й за шеф
Кристалина Георгиева допуска

Кристалина Георгиева твърди в статия, публикувана във „Файненшъл таймс”, че е възможно да дойде ден, в който „Ислямска държава“ и „Боко Харам“ да се сдобият с достатъчно легитимност, че да говорят от трибуната на ООН.Кандидат за шеф на ООН твърди още, че когато въоръжените групи дойдат на власт, те стават законни и легитимни. Което означава, макар и да не е казано пряко, че Ислямска държава спокойно може да получи статут на член на ООН.
Източник: Financial Times

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

One thought on “Скандално! Кристалина Георгиева пред Файненшъл Таймс: „Ислямска държава“ да получи статут на член на ООН!

  • ами тогава РУСИЯ да пуща АТОМА и да се свършваме СТАЛИНКЕ

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.