Слави Трифонов ни води за „нови“ политици синoвете и щерките на олигарсите. Те „ще“ ни оправят.

Политика, Слави Трифонов

Проектът на Слави Трифонов, който не беше съвсем ясно къде точно ще се позиционира политически, вече доби ясни очертания. Слави ни готви поредния преход на поколенията, в който децата на олигарсите да заместят родителите си. Предният такъв велик скок беше като децата на комунизма и ДС станаха първи демократи и реформатори, и ни управляват в момента.

Явно обаче мислим за бъдещето. Защо ли такова впечатление ни създаде Слави? Ами прочетете собственото му съобщение по въпроса.
Ще ви дадем няколко жокера – българите завършили Йейл, Харвард и Кеймбридж – това са предимно отрочета на нашенските шмекери и политици, дето могат да си позволят 50-60 хиляди долара годишна такса. Аз лично не съм чул за нито един българин, който да е учил там „поради уменията си“ и да е получил безплатен вход. Иначе, вервайте, медиите щяха да го надушат веднага. Няма такъв, значи учат отрочетата на милионерите.

Преди време имаше една организация на „Българи завършили Кеймбридж“. В момента Слави гравитира към нещо от тоя род. Някакви чужбинци били готови да се върнат и да ни спасяват. Ама ще се върнат, само ако станат министри. Като юпитата на Царо. Да припомним – те пък бяха отрочета на комунистически величия, пратени „още тогава си“ да учат на запад.
Та Славчо най-сетне си намери как да припечели. Ще вкара олигархичните младенци във властта, и твърде вероятно татитата и мамите ще са щедно благодарни…

Коментарът на Слави, без редакции:

„Уважаеми сънародници, след като обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България, желание за участие в подобно начинание досега са изявили над 2 000 души.
А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи.
Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно.
Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, за да ви представим, не може да бъде направено само от нас. Затова аз реших и се свързах с българи постигнали успехи, безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние проведохме разговори с много от тях и за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде проведено от мен и от такива българи, които са успели навсякъде по света.
Темите, по които ще проведем събеседването са:
• Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация.
• Образованието – най-важната част за възхода на нацията.
• Съдебната система – основен проблем на държавата.
Така че, уважаеми съграждани, ние продължаваме.“

Източник: Gudelnews

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар